Woodster – A természet nagykövete

Vidd magaddal a természet lelkét a nagyváros zajába és találj néhány percnyi békét.

Az emberiség ősi élettere az erdők, mezők világa, így ösztönösen vágyunk a természet érintésére. Emiatt napjaink betondzsungeleiben elkezdett kibontakozni a Woodster életstílus, melynek követői a városi élet hétköznapjait a természet nyújtotta alapanyagokból készült tárgyakkal szinesítik, legyen ez egy asztaldísz, egy napszemüveg, egy nyakkendő vagy akár egy óra, ezáltal közelebb hozzák magukhoz a környezet harmóniáját. A természet beemelése a városi hétköznapokba feloldja a természetes környezet hiánya okozta lelki feszültséget, és segít a kiegyensúlyozottabb, harmónikus napi rutin kialakításában. De a Woodster nem csak magára koncentrál. Harmóniában él a környezettel, hogy a természet békéje a következő generációk életét is szebbé tehesse.

Mi, a WoodSpirit csapa elkötelezettek vagyunk a woodsterség iránt, és küldetésünknek valljuk, hogy a fából készült kiegészítőink segítségével elvigyük a természet szépségeit a szürke városokba. Célunk, hogy ne csupán egyedi órákkal és kiegészítőkkel szolgáljuk követőinket, hanem hogy segítsük őket a természetes boldogság elérésében. Hisszük, hogy munkásságunkkal segíthetjük a fenntartható divat terjedését, a természet pusztításának megakadályozását, és egy természetesen boldog közösség kialakulását!

Ha szeretnél csatlakozni a Woodsterek legnagyobb magyaroroszági közösségéhez, iratkozz fel az alábbi lehetőségen. Az itt feliratkozók számára nem küldünk promóciós ajánlatokat. A Woodster életstílus kialakításához használható tippekkel, életvitel filozófiai elmélkedésekkel és közösségi programok ajánlásával szeretnénk segíteni téged a természetes boldogság elérésében.